Publieksreacties Tonio

 

 • Johan Bogaers – Hengelo – 7 maart – Wat een voorstelling!!! Van begin tot het einde een-en-al emotie. Zéér goed gespeeld, puur natuur wat bij mij ook veel emotie opriep, en dat is goed. Theater is niet altijd om te lachen, maar een andere emotie zoals tranen mag óók! Wel te bedenken, dat het vaak makkelijker is om iemand aan het lachen te krijgen dan aan het huilen. Voor die laatste emotie moet je kwaliteit in huis hebben, en dat hebben deze spelers, die ieder op hun wijze het publiek mee nemen in het waar gebeurde verhaal van Tonio. Zeker als Tonio als een “geest” dans over het toneel wordt het verhaal nog meer pakkend en grijpt het je aan… Iets in het dagelijks leven als een protserig horloge kan een mooie herinnering zijn, een stukje Tonio! Knap dat er voor gekozen is dat (een stuk) van de techniek op het toneel was, goede keuze, en verder een sober decor zorgt er voor dat het zéér professionele spel van de spelers tot zijn recht komt. Een aanrader voor iedereen die een andere emotie wil beleven dan lachen. Bedankt.
 • H. – Parktheater Eindhoven – 22 feb ’20 – Ik was even stil na de voorstelling…. heel herkenbaar, verlies van een geliefde. Goed neergezet.
 • Anneke Soute – Parktheater Eindhoven – 21 feb ’20 – Indringende voorstelling, die door de inleiding vooraf nog wat extra diepgang had. Jammer dat er gestopt moest worden doordat het licht niet werkte, daardoor duurde het even voordat iedereen na de herstart er weer in zat.
 • Lambert – Parktheater Eindhoven – 21 feb ’20 – Met 8 personen genoten van van de uitmuntende toneelspelers.
 • Linda – Parktheater Eindhoven – 21 feb ’20 – Mooie voorstelling.
 • J B (uit Vught) – Parktheater Eindhoven – 20 feb ’20 – Prachtige voorstelling, brok in mijn keel. Verstikkend verdriet, en de verbeelding van de zoon zo intens bijna tastbaar maar ook vervliegend als je favoriete parfum.
 • Franke Verhoeven – Parktheater Eindhoven – 20 feb ’20 – Ik heb zó genoten van de voorstelling. Ik heb ademloos zitten kijken. Wat een acteurs en ook de danser was geweldig. Ook de inleiding was heel boeiend. Ik heb een topavond gehad die lang in mijn geheugen zal staan gegriefd. Echt subliem!!!
 • Wim – Parktheater Eindhoven – 20 feb ’20 – Mooie voorstelling, sterk gespeeld.
 • Hans – Parktheater Eindhoven – 20 feb ’20 – Een geweldig boek kan leiden tot een geweldige voorstelling als de regisseur en spelers de schrijver aanvoelen. Dat blijkt in deze voorstelling. Wat een super bewerking en dito acteurs. Ook de vinding van de danser die Tonio verbeeld is sterk. Daarbij een voortreffelijke inleiding, zodat de avond onvergetelijk werd.
 • Monique – Parktheater Eindhoven – 20 feb ’20 – Heel mooie en indringende voorstelling, goede inleiding ook. Prachtige hoofdrolspelers!
 • Joke – Parktheater Eindhoven – 20 feb ’20 – Erg mooi.